Bezorgservice

Hoe werkt DPD?

Waar ik het vandaag over wil hebben is het real-time volgen van uw pakket door elke fase. De mogelijkheid om de verzendgegevens van uw pakket te volgen, meestal wanneer het naar uw verzendmagazijn is gegaan, zodat uw klant altijd controle heeft over zijn eigen zending en deze dus kan controleren. Maar wat zou er gebeuren als u uw klant aanmoedigt om uw verzendinstructies in het online systeem te volgen? U hebt een andere kans gecreƫerd om de status van uw pakket rechtstreeks naar de diensten van uw klant zelf te volgen.

Pakket tracking maakt het mogelijk om de klant te hebben een controle van de volledige informatie over uw pakket zendingen. Of uw pakket de ontvanger heeft bereikt binnen de normale verzendtermijnen of dat het uw bestemming heeft bereikt maar nog niet is ontvangen, de klant kan de status ervan volgen en zelfs waar het zich op elk moment bevindt.

Aan het eind van de dag kan de echte informatie van DPD software, of u het nu DPD, 3PL, pakketdistributie service, online logistiek programma, e-Commerce of een derde partij provider noemt, het verzendproces versnellen in elk distributie kanaal.

Als DPD provider moet u in staat zijn om dit soort systeem voor uw klanten te bedienen. Als u een gemakkelijkere manier hebt om een andere dienst te verlenen, zal uw klant uw pakkettoevoegingsdienst willen kopen

Naar het model van DPD wordt een eenvoudiger versie van de software voor het volgen van zendingen aangeboden: uw klant kan op een knop drukken en zijn eigen volgnummer aan u toekennen. Van uw kant wordt uw nummer aan uw klant gegeven om zijn eigen zendingen te volgen.

DPD laat uw klanten toe hun eigen zendingen te volgen

Dit is belangrijker wanneer uw klant gewend is om online tracking systemen te gebruiken zoals online pakket tracking. Hij zal zich veel comfortabeler voelen om zijn eigen zendingen te volgen. Met DPD kunt u snel reageren op de noodgevallen van uw klant. Het kan uw klant toegang geven tot de informatie, die op zijn dienst en zijn klanten afkomt.

Het geeft uw klant real-time zicht op de voortgang van de zendingen

Uw klant hoeft absoluut niet meer te vertrouwen op de postdiensten voor het traceren van zijn producten. Nu zal hij weten welke tarieven u moet aanrekenen voor het leveren van artikelen voor u.

DPD zal de uptime van het systeem van uw klant verhogen

Meestal heeft u een groot aantal case loads in uw magazijn, waar u veel lach gewoon inventaris te verwerken. Terwijl uw klant DPD wil, moet uw klant de middelen hebben om te kiezen welke verzendmethode hij zelf zou willen, dus om zijn eigen uptime te controleren. Met DPD kunt u dit in ieder geval beantwoorden.

DPD geleverd door 3PL en DPD kan weinig tot geen onderhoudskosten vereisen

Het verzorgen van een 3PL dienstverlener is zeer kostenbesparend dan het hebben van uw eigen verzendsoftware. Uw provider zal voor een lange periode geavanceerde diensten inzetten, die geautomatiseerd en storingsbestendig zijn, wat betekent dat uw klanten zich nooit meer zorgen hoeven te maken over uw verzending. Dit betekent dat u effectief kunt besparen op tijd en geld door uw eigen ontwikkelingspraktijken te consolideren in 3PL en DPD agentschap.

DPD kan werken voor extreem grote bedrijven

Aangezien veel van de grootste bedrijven die er zijn in de honderd landen met de meerderheid van de consumenten ofwel lokaal zijn of hun lokale distributie niet de tijd hebben om hun in-house personeel te trainen in het omgaan met DPD-systeem. DPD kan enkel gebruikt worden voor die bedrijven die kleiner zijn dan een grote organisatie met een groter aantal te verzenden artikelen en die hun kosten willen drukken, zo kunnen zij DPD inzetten, hun verwerking versnellen en uiteindelijk hun organisatie geld besparen.

DPD kan aan de gebruiker worden geleverd door gebruik te maken van een 3PL provider

Betekent dat DPD wordt geleverd “door het dak” met uw provider, elk distributiecentrum, magazijn en zelfs het kantoor van de eigenaar. DPD diensten worden geleverd met een 3PL provider die zal zorgen voor onderhoud, ondersteuning en up-to-date software.