Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. U zult zien dat wij altijd proberen om de juiste soort bloemen voor u te krijgen. We weigeren elke soort bloem te gebruiken die niet vers is, tenzij het een persoonlijke keuze is.

We krijgen veel complimenten over onze arrangementen. De meeste hiervan zijn afkomstig van onze klanten die denken een koopje te hebben ontvangen. Maar meestal zeggen ze dat ze een spectaculair exemplaar van een bepaalde soort hebben gekocht. Dit zijn het soort klanten waar we rekening mee moeten houden.

We maken een circuit van bloemen over de hele wereld. De meeste boeketten die wij telen zijn handgemaakt. De bloemen worden in een houten kist geplaatst, die vervolgens in cellofaan of chiffon wordt gewikkeld. We zorgen ervoor dat de bloemen in de beste omstandigheden worden bewaard, want we willen onze klanten graag lang behouden. Daarom verzorgen wij regelmatig boeketten met verse bloemen.

Ons bedrijf houdt zich bezig met de volgende lijnen:

– Ondernemers bieden tulpen, perkbloemen, hoofdbloemen, dode bloemen, anjers en lelies aan.

– Wij vervoeren bloemen Orientals naar klanten in verschillende landen van de wereld via verschillende luchtruim. Zo worden we de transportbloemen genoemd.

– We werken samen met de verschillende bloemisten in de bloemenindustrie vanuit de hoop onze klanten bloemen van de beste kwaliteit te kunnen bieden, vergezeld van hun unieke boodschap. Onze klanten zullen ook begrijpen dat welke bloemen we ze ook sturen, ze als beschermend worden beschouwd en ze ook veel geluk zullen brengen.

– Via deze service verzamelen we uitstaande bloemen, tulpen, narcissen, rozen, seringen, hortensia's, pioenrozen, irissen, ENDless bloemen en nog veel meer.

– We hebben ook een breed scala aan bezorgdiensten in gedachten voor onze klanten. het vervoeren van bloemen uit verschillende delen van de wereld, bijvoorbeeld tulpen uit Nederland, irissen uit Taiwan, narcissen uit Rica en nog veel meer.

– We zijn uniek omdat we geen tussenpersoon of distributeur gebruiken. Wij werken alleen met de beste bloemisten die in het vak staan.

– We proberen de culturen van verschillende landen te begrijpen. We kunnen dan de beste kwaliteit bloemen leveren volgens die cultuur.

– Wij bieden de klanten een variëteit uit de wereld. Verschillende bloemen voor verschillende evenementen. Wij zijn degenen die de gebeurtenissen laten gebeuren.

– We bezorgen de bloemen op tijd op de plaats van hun keuze, en we proberen elke klant een nieuwe gelegenheid te bieden die ideaal is voor die specifieke bloem.

– Wij hebben decoratie met bloemstuk, bloemmanden, enkele bloemenvazen, bijzondere boeketten en bijzondere bloemstukken.

– Wij zijn een familiebedrijf en we zien niet graag dat mensen met elkaar vechten om bloemen. We proberen onze klanten zo vroeg mogelijk bloemen te bezorgen.

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of bellen. We proberen u op de hoogte te houden van nieuwe projecten en beantwoorden ook al uw vragen. Dankzij de Watch Dogs-website proberen we jullie op de hoogte te houden van onze nieuwste en beste innovaties, en bieden we je ook gratis bronnen.