voerboot

Een bait boat is een vissersboot die speciaal ontworpen is om aas te vervoeren om vissen aan te trekken. Het idee is om een voeromgeving te creëren die eenvoudig en gemakkelijk is voor vissen om mee te werken. Een voerboot is waarschijnlijk een boot met een lengte van meer dan 3 meter. Een kleine boot is niet groot genoeg om de hoeveelheid aas aan te voeren die vissen nodig hebben. Een grotere boot kan meer aas aan en blijft langer op de kant, waardoor de kans op het vangen van vis toeneemt.

Waarom heb je een voerboot nodig?

Een geweldige manier om te beginnen met vissen is met een voerboot. Het grootste voordeel van een bait boat is dat deze speciaal is ontworpen om aasvissen aan te trekken. Dit betekent dat u met een bait boat gemakkelijk meerdere vissoorten zult kunnen vangen. U kunt ook meer tijd besteden aan het vissen en minder tijd aan het schoonmaken van de gevangen vis met een bait boat.

Hoe bouw je een voerboot?

Dit is wat je nodig hebt om een voerboot te bouwen: Een vissersboot – Je kunt elke boot gebruiken die ten minste 35 voet lang is. Visbootmotoren – Als je boot door een motor wordt aangedreven, heb je een krachtbron nodig. Aas – Spreekt voor zich.

Aas is wat je zult gebruiken om vis aan te trekken. Vishengel(s) – Dit kan zo simpel zijn als een haak aan een touwtje. Als je toegang hebt tot een grotere boot kun je ook een sleepmotor en een sleephengel gebruiken. Aasnet – Dit wordt gebruikt om uw aasvissen in te vangen. Het is niet verplicht, maar kan nuttig zijn. Boottrailer of trekkend voertuig – Je hebt een manier nodig om je boot te slepen. U kunt een boottrailer gebruiken of een trekkend voertuig om een vrachtwagen of auto te trekken.

Conclusie

Een voerboot is een geweldige aanvulling op uw visinstallatie. Het zal u toelaten om te vissen in gebieden die normaal te ruw of gevaarlijk zijn om te vissen. Bait boats zijn ook geweldig voor het trollen of vissen in meren of vijvers waar er geen grote boten zijn die erin kunnen. Het beste deel over een voerboot is dat het kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden, zodat u niet hoeft te kopen van een nieuwe boot als je niet wilt.