Kaartlezing

Een tarot kaartlezing is een prachtige manier om over jezelf te leren en toegang te krijgen tot je intuïtie. Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor paragnosten, tarotisten en iedereen die ervan houdt om positieve vibes te verspreiden. En het eindigt niet als je klaar bent met een lezing. In plaats daarvan wordt het een doorlopend proces waarbij je de wijsheid van de kaarten kunt aanboren wanneer je maar wilt. De sleutel ligt in het begrijpen hoe je een tarotkaart leest en de verborgen boodschappen interpreteert, zodat je er actie uit kunt ondernemen. Of je nu nieuw bent met tarot of op zoek bent om je vaardigheden te verbeteren, dit artikel zal je alle inzichten geven die je nodig hebt over hoe je een tarotkaart moet lezen.

Weet waar je naar op zoek bent

Dit is het belangrijkste deel. Je moet je volledig bewust zijn van de betekenis achter elke kaart voordat je begint met lezen. Tarot is een vorm van waarzeggerij en veel mensen die kaarten lezen zijn intuïtief. Dit betekent dat ze intuïtief de verborgen betekenis achter een kaart kunnen begrijpen. Dit betekent echter niet dat iedereen de kaarten intuïtief kan begrijpen.

Tarot is vergelijkbaar met astrologie in de zin dat er geen absolute waarheden achter zitten. Elke lezer zal de kaarten interpreteren op basis van zijn eigen ervaringen en overtuigingen. Echter, als je een tarotkaart leest voor iemand anders, moet je in gedachten houden dat zij niet noodzakelijkerwijs hetzelfde begrip van de kaart hebben als jij.

Bijvoorbeeld, als je een kaart leest die zegt dat de persoon die je leest een kat heeft, moet je aannemen dat dit het geval is. Dit komt omdat de kaart niet noodzakelijkerwijs betekent dat de persoon die u leest een kat heeft. Het kan betekenen dat de persoon die u leest een liefde voor katten heeft, een tatoeage van een kat heeft, of een kattenfan is.

Beslis over een vraag

Dit is de vraag die je aan de kaarten stelt. Je moet hier specifiek zijn omdat je op zoek bent naar een antwoord. Als u niet weet wat de vraag is, kunt u er ook geen antwoord op krijgen. Dit kan lastig zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de kaarten een vraag stellen die verband houdt met hun betekenis en u zult een antwoord op die vraag krijgen.

Als je bijvoorbeeld een kaart leest die liefde betekent, is de vraag die je kunt stellen: 'Hoe kan ik verliefd worden?' Je kunt dan de kaart interpreteren op basis van het antwoord dat je krijgt. Als je een kaart leest die moed betekent, is de vraag die je kunt stellen: 'Hoe kan ik moedig zijn? In welke situaties is moed nodig?' Je kunt de kaart dan interpreteren op basis van het antwoord dat je krijgt.

Het voordeel van deze methode is dat je zo veel verschillende antwoorden op je vraag kunt krijgen. Het nadeel is dat je geen idee hebt hoe dicht de vraag bij de betekenis van de kaart ligt.

Bestudeer de elementen van een kaart

Elke tarotkaart vertegenwoordigt een element uit de tarotkaart. Er zijn vier elementen in de tarotkaart: Lucht, Vuur, Aarde en Water. Je kunt de elementen in de kaart gebruiken wanneer je een tarotkaart interpreteert.

Laten we zeggen dat je een kaart leest die de reis betekent. Je kunt het dan interpreteren als de reis tussen twee mensen of plaatsen. Als je een kaart leest die liefde betekent, dan kun je het element van de kaart interpreteren als water. Dit betekent dat een persoon je liefde geeft, dat er een relatie ontstaat, dat je je geliefd voelt, of dat iemand genegenheid voor je voelt. Dit zal je een algemeen idee geven van de betekenis achter de kaart.

Slotgedachten

Tarot lezen is een kunst. Het klinkt misschien eenvoudig, maar de echte truc is om te weten hoe je een tarotkaart moet lezen. Net als elke andere vaardigheid, vereist tarot lezen oefening. Als je eenmaal vertrouwd bent met het proces, kun je tarot gaan gebruiken voor waarzeggerij, reflectie en begeleiding.

Of je nu nieuw bent met tarot kaarten of ze al een tijdje leest, deze tips zullen van pas komen wanneer je er een leest. U moet ook in gedachten houden dat tarot een vorm van waarzeggerij is en daarom niet altijd correct is. Echter, met oefening, kunt u uw tarot leesvaardigheid verbeteren en meer over uzelf te weten komen.